تصویر نمایه‌ی ‌گنج / روایت‌های مردمی از جنگ‌
@ganj_history18 مرداد 1405

الهی ترامپ بمیره، زنشو بابام بگیره

امروز که برای پرچم‌داری آمدم، بالای ۱۰ نفر پیاده و سواره رد شدند و «خداقوت» گفتند. وسط نوبتم، یک موتوری جلوی جایگاه پارک کرد. تی‌شرت سفید پوشیده بود و مثل بقیه موتوری‌ها زیرش هم ساق دست انداخته بود. شلوارش کمی از مچ پا بالاتر بود و جوراب کالجش توی چشم می‌زد. نگاهی به من و اطراف جایگاه انداخت.

مامانِ محمدطاها

ساعت بین ۹ تا ۱۰ صبح بود که به مرز مهران رسیدیم. خستگی راهی که اومده بودیم از یه طرف و آفتاب داغ از طرف دیگه واقعاً آزاردهنده بود. تازه این در شرایطی بود که فکر کردن به مسیر مهران تا نجف رو فاکتور می‌گرفتم و ازش فرار می‌کردم. ولی این حال با یک صدا دگرگون شد...

تصویر نمایه‌ی ‌علی اکبر خیرخواه‌
@A_A_kheirkhah18 مرداد 1405

دست نوشته های مردم مبعوث شده در ۱۶۱مین شب از اجتماعات خون خواهی و بیعت در بلوار شهید صدوقی قم

تنها طلایی که من دارم...

پیام داد: «این گوشوارها تنها طلایی هست که من دارم...

@A_A_kheirkhah17 مرداد 1405

دست نوشته های مردم مبعوث شده در ۱۶۰مین شب از اجتماعات خون خواهی و بیعت در بلوار شهید صدوقی قم

تصویر نمایه‌ی ‌مجید جعفری مقدم‌
@Majid_Jafari_Moghaddam17 مرداد 1405

هر قدم یک نیت

زائران پیاده‌ای که این روزها از مسیر قوچان راهی مشهدالرضا شده‌اند هرکدام نیتی در دل دارند از طلب شفا و سلامتی تا موفقیت و گشایش در زندگی اما همه یک مقصد دارند حرم امام رضا علیه‌السلام.

تصویر نمایه‌ی ‌حاج حامد فکوری‌
@H_H_F17 مرداد 1405

سواد رسانه‌ای «مردم بصیر و مبعوث شده» در «کفِ مِیدون»

حاج حامد فکوری، خبرنگار قرآن و عترت و شهدا

@A_A_kheirkhah16 مرداد 1405

دست نوشته های مردم مبعوث شده در ۱۵۹مین شب از اجتماعات خون خواهی و بیعت در بلوار شهید صدوقی قم

@A_A_kheirkhah16 مرداد 1405

دست نوشته های مردم مبعوث شده در ۱۵۸مین شب از اجتماعات خون خواهی و بیعت در بلوار شهید صدوقی قم

تصویر نمایه‌ی ‌زهرا ناصران‌
@user17638268409214 مرداد 1405

مدرسه شجره طیبه؛ روایت تلخ آرزوهایی که زیر آوار جا ماندند

مصاحبه با بازمانده مدرسه شجره طیبه میناب؛ مدرسه شجره طیبه؛ روایت تلخ آرزوهایی که زیر آوار جا ماندند

@ganj_history14 مرداد 1405

امسال اربعین در راه امام حسینم

می‌گوید آقا را که به شهادت رساندند، قایق‌هایمان را برای دفاع از کشور به داخل آب انداختیم. افتخار می‌کرد که شغلش ماهیگیری است. دیگری گفت روزی ما از دریا به دست می‌آید؛ از آن روز، درآمدی نداشته‌ایم. زندگی را با پس‌انداز و وام فرزند سومم گذرانده‌ام اما از دولت انتظاری ندارم جز محکم ایستادن جلوی دشمن.

@ganj_history14 مرداد 1405

تانزانیا را چه به ۱۶۸؟

در مسجد سهله نشسته بودم. یکهو صدای جمعی که دعای توسل می‌خواندند توجهم را جلب کرد.نزدیک مقام ابراهیم نشسته بودند. جلیقه‌ی مشکی با حاشیه‌ی نارنجی روی لباس مشکی تنشان بود. از طرز ادای کلمات و پوشش‌شان معلوم بود ایرانی نیستند. روی کلاه بعضی‌هایشان عدد ۱۶۸ دیده می‌شد.عددی که برای من یادآور میناب بود.

تصویر نمایه‌ی ‌رضا معممی مقدم‌
@reza_m_moghaddam14 مرداد 1405

کرامت حضرت معصومه در سامرا

در جوار بارگاه نورانی امامین عسکریین (علیهماالسلام)، موکب «امام‌زادگان قم» امسال دهمین سال فعالیت خود را پشت سر می‌گذارد. ده سالی که طی آن، این موکب با تکیه بر تجربه، برنامه‌ریزی دقیق و مشارکت مردمی، از یک مرکز پذیرایی ساده به یکی از موفق‌ترین و اثرگذارترین مواکب محور سامرا تبدیل شده است.

@A_A_kheirkhah14 مرداد 1405

دست نوشته های مردم مبعوث شده در ۱۵۷مین شب از اجتماعات خون خواهی و بیعت در بلوار شهید صدوقی قم

@A_A_kheirkhah14 مرداد 1405

دست نوشته های مردم مبعوث شده در ۱۵۶مین شب از اجتماعات خون خواهی و بیعت در بلوار شهید صدوقی قم

تصویر نمایه‌ی ‌هیئت ورزشهای همگانی استان اصفهان‌
@isfhamegani13 مرداد 1405

«جاماندگان از کربلا، با گامهای عاشقانه گمگشته در کوچه‌های عشق فلاورجان»

هم‌زمان با اربعین حسینی، طرح «گام‌های عاشقانه ۴» با حضور پرشور هزاران شهروند در شهرهای کاشفان، طاد، زازران، قهدریجان و فلاورجان برگزار شد؛ پیاده‌رویی که این‌بار به جای خاکِ کربلا، کوچه‌های عاشق‌پرورِ این شهرستان را به حسینیه‌ای سراسری تبدیل کرد.به گزارش روابط‌عمومی هیئت ورزش‌های همگانی استان اصفها…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌دختر ایران‌
@Sana_4713 مرداد 1405

شبی که معنای خدمت را با دلم فهمیدم

آخرین شب، صحنه‌ای دیدم که هنوز در دلم مانده است؛ لحظه‌ای ساده که معنای خدمت را برایم عوض کرد.

تصویر نمایه‌ی ‌مهدیسم | Mahdism12.ir‌
@mahdism12ir13 مرداد 1405

کوله‌ صورتی!

🔹 هنوز جلوی کولر آبی نفسی تازه نکرده بودم که همسرم گفت: «نگاه...» سرم را چرخاندم. پیرمردی با آن سن‌وسال، کوله‌ای صورتی روی دوشش انداخته بود و آرام از کنار موکب رد می‌شد. 🔹 خواستم بلند شوم، اما پاهایم فرمان نمی‌برد. صدایش زدم: «عامو... عامو...» باد کولر صدایم را تا ته موکب برد، اما پیرمرد رفت. چن…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌مجید جعفری مقدم‌
@Majid_Jafari_Moghaddam13 مرداد 1405

کربلا همین حوالی...

کربلا برای جاماندگان اربعین فقط یک مقصد دوردست نیست گاهی در همین حوالی است میان خیابان‌های شهر، پرچم‌های سرخ و قدم‌هایی که از سپیده‌دم تا آستان امامزاده سلطان ابراهیم(ع) شهرکهنه برداشته می‌شود، امروز مردم قوچان نشان دادند اگرچه از سفر نجف تا کربلا بازمانده‌اند اما از قافله عشق حسین(ع) جا نمانده‌اند.

تصویر نمایه‌ی ‌رضا معممی مقدم‌
@reza_m_moghaddam12 مرداد 1405

تبرکِ بی‌مرز؛ از ایوان آینه تا سبع‌قصور

روایت چفیه قائد شهید از مشهد تا سامراگاهی خداوند بزرگ‌ترین پیوندهای دل را با ساده‌ترین خواسته‌ها رقم می‌زند؛ خواسته‌ای که از دل پاک یک جوان برمی‌خیزد و به روایتی ماندگار از عشق به ولایت تبدیل می‌شود.