@ganj_history18 مرداد 1405الهی ترامپ بمیره، زنشو بابام بگیره
امروز که برای پرچمداری آمدم، بالای ۱۰ نفر پیاده و سواره رد شدند و «خداقوت» گفتند. وسط نوبتم، یک موتوری جلوی جایگاه پارک کرد. تیشرت سفید پوشیده بود و مثل بقیه موتوریها زیرش هم ساق دست انداخته بود. شلوارش کمی از مچ پا بالاتر بود و جوراب کالجش توی چشم میزد. نگاهی به من و اطراف جایگاه انداخت.
@ganj_history18 مرداد 1405مامانِ محمدطاها
ساعت بین ۹ تا ۱۰ صبح بود که به مرز مهران رسیدیم. خستگی راهی که اومده بودیم از یه طرف و آفتاب داغ از طرف دیگه واقعاً آزاردهنده بود. تازه این در شرایطی بود که فکر کردن به مسیر مهران تا نجف رو فاکتور میگرفتم و ازش فرار میکردم. ولی این حال با یک صدا دگرگون شد...
@A_A_kheirkhah18 مرداد 1405
@ganj_history18 مرداد 1405
@A_A_kheirkhah17 مرداد 1405
@Majid_Jafari_Moghaddam17 مرداد 1405هر قدم یک نیت
زائران پیادهای که این روزها از مسیر قوچان راهی مشهدالرضا شدهاند هرکدام نیتی در دل دارند از طلب شفا و سلامتی تا موفقیت و گشایش در زندگی اما همه یک مقصد دارند حرم امام رضا علیهالسلام.
@A_A_kheirkhah16 مرداد 1405
@A_A_kheirkhah16 مرداد 1405
@user17638268409214 مرداد 1405مدرسه شجره طیبه؛ روایت تلخ آرزوهایی که زیر آوار جا ماندند
مصاحبه با بازمانده مدرسه شجره طیبه میناب؛ مدرسه شجره طیبه؛ روایت تلخ آرزوهایی که زیر آوار جا ماندند
@ganj_history14 مرداد 1405امسال اربعین در راه امام حسینم
میگوید آقا را که به شهادت رساندند، قایقهایمان را برای دفاع از کشور به داخل آب انداختیم. افتخار میکرد که شغلش ماهیگیری است. دیگری گفت روزی ما از دریا به دست میآید؛ از آن روز، درآمدی نداشتهایم. زندگی را با پسانداز و وام فرزند سومم گذراندهام اما از دولت انتظاری ندارم جز محکم ایستادن جلوی دشمن.
@ganj_history14 مرداد 1405تانزانیا را چه به ۱۶۸؟
در مسجد سهله نشسته بودم. یکهو صدای جمعی که دعای توسل میخواندند توجهم را جلب کرد.نزدیک مقام ابراهیم نشسته بودند. جلیقهی مشکی با حاشیهی نارنجی روی لباس مشکی تنشان بود. از طرز ادای کلمات و پوشششان معلوم بود ایرانی نیستند. روی کلاه بعضیهایشان عدد ۱۶۸ دیده میشد.عددی که برای من یادآور میناب بود.
@reza_m_moghaddam14 مرداد 1405کرامت حضرت معصومه در سامرا
در جوار بارگاه نورانی امامین عسکریین (علیهماالسلام)، موکب «امامزادگان قم» امسال دهمین سال فعالیت خود را پشت سر میگذارد. ده سالی که طی آن، این موکب با تکیه بر تجربه، برنامهریزی دقیق و مشارکت مردمی، از یک مرکز پذیرایی ساده به یکی از موفقترین و اثرگذارترین مواکب محور سامرا تبدیل شده است.
@A_A_kheirkhah14 مرداد 1405
@A_A_kheirkhah14 مرداد 1405
@isfhamegani13 مرداد 1405«جاماندگان از کربلا، با گامهای عاشقانه گمگشته در کوچههای عشق فلاورجان»
همزمان با اربعین حسینی، طرح «گامهای عاشقانه ۴» با حضور پرشور هزاران شهروند در شهرهای کاشفان، طاد، زازران، قهدریجان و فلاورجان برگزار شد؛ پیادهرویی که اینبار به جای خاکِ کربلا، کوچههای عاشقپرورِ این شهرستان را به حسینیهای سراسری تبدیل کرد.به گزارش روابطعمومی هیئت ورزشهای همگانی استان اصفها…نمایش بیشتر
@Sana_4713 مرداد 1405شبی که معنای خدمت را با دلم فهمیدم
آخرین شب، صحنهای دیدم که هنوز در دلم مانده است؛ لحظهای ساده که معنای خدمت را برایم عوض کرد.
@mahdism12ir13 مرداد 1405کوله صورتی!
🔹 هنوز جلوی کولر آبی نفسی تازه نکرده بودم که همسرم گفت: «نگاه...» سرم را چرخاندم. پیرمردی با آن سنوسال، کولهای صورتی روی دوشش انداخته بود و آرام از کنار موکب رد میشد. 🔹 خواستم بلند شوم، اما پاهایم فرمان نمیبرد. صدایش زدم: «عامو... عامو...» باد کولر صدایم را تا ته موکب برد، اما پیرمرد رفت. چن…نمایش بیشتر
@Majid_Jafari_Moghaddam13 مرداد 1405کربلا همین حوالی...
کربلا برای جاماندگان اربعین فقط یک مقصد دوردست نیست گاهی در همین حوالی است میان خیابانهای شهر، پرچمهای سرخ و قدمهایی که از سپیدهدم تا آستان امامزاده سلطان ابراهیم(ع) شهرکهنه برداشته میشود، امروز مردم قوچان نشان دادند اگرچه از سفر نجف تا کربلا بازماندهاند اما از قافله عشق حسین(ع) جا نماندهاند.
@reza_m_moghaddam12 مرداد 1405تبرکِ بیمرز؛ از ایوان آینه تا سبعقصور
روایت چفیه قائد شهید از مشهد تا سامراگاهی خداوند بزرگترین پیوندهای دل را با سادهترین خواستهها رقم میزند؛ خواستهای که از دل پاک یک جوان برمیخیزد و به روایتی ماندگار از عشق به ولایت تبدیل میشود.