Profile picture of ‌سیدامیر خوبی سرشت ☫‌

ای که همه نگاه من خورده گره به روی تو تا نرود نفس ز تن، پا نکشم ز کوی تو #لبیک_یا_خامنه‌ای

Profile picture of ‌خط رهبری‌

گره از کار مردم باز کنید

بازخوانی مطالبات مهم مطرح‌شده در پیام‌های رهبر معظم انقلاب را در مجموعه سخن‌نگاشت خط رهبری مشاهده می‌کنید.

Profile picture of ‌سامان خوبی زاده‌

آیت‌الله حسینی: خون شهدا پیوند مردم و ولایت را تقویت می‌کند

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت: خون شهدا و فداکاری خانواده‌های شهدا، پیوند میان مردم و ولایت را تقویت کرده و پاسداشت این فرهنگ، از عوامل تداوم مسیر عزت و پیشرفت کشور است.

آخر خط برهنگی و تقلید از غرب

رهبر شهید انقلاب در دیدار جمعی از دانشجویان با اشاره به تضعیف هویت و کرامت زن در غرب، بیان میکنند: «من سفارش میکنم یکی از نکاتی که دانشجویان خواهر در تشکّلها دنبال کنند،مسئله‌ی زن در غرب باشد؛ما کمتربه این مسئله میپردازیم.»۱۳۹۶/۰۳/۱۷
8 MB

رمزگشایی از یک تعبیر خاص رهبر انقلاب

اگر قرار است پیشرفت به جامعه‌سازی و در نهایت به تمدن‌سازی اسلامی منتهی شود، نمی‌توان انسان و فرهنگ را متغیرهای فرعی این مسیر دانست. پیشرفت باید انسانی را بسازد که بتواند آن پیشرفت را ادامه دهد و جامعه‌ای را شکل دهد که ظرفیت حرکت در مسیر تمدن‌سازی را داشته باشد.

Profile picture of ‌حسین معینی‌

مهمترین شاخص ایران‌دوستی و ایران‌ستیزی از منظر رهبر شهید انقلاب

2 MB

Profile picture of ‌یونس باقری‌

۲۰۰ شب مقاومت مردم ولایت مدار شهر جدید سهند در خط رهبری

14 MB

Profile picture of ‌روح الله مومن نسب‌

پاسدار مهدی مؤمن‌نسب (پدرم) به فرزند شهیدش پیوست

مراسم تشییع: پنج‌شنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۵، ساعت ۱۰ صبح، از سالن عروجیان بهشت حضرت زهرا (س) به سمت محل تدفین📍 nshn.ir/a12bQTkaVxOemy مراسم ختم: جمعه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۵، ساعت ۱۶:۳۰، مسجد امیرالمؤمنین (؏) شهرک شهید محلاتی📍 nshn.ir/38rbvfVAVxTfVr

نسخه رهبر انقلاب برای باز کردن گره اقتصاد

جنگ فقط در میدان نظامی تعیین تکلیف نمی‌شود. وقتی فشارها به اقتصاد منتقل می‌شوند، یکی از مهم‌ترین اهداف دشمن می‌تواند مختل کردن روند عادی زندگی مردم، افزایش هزینه‌های روزمره و کوچک‌تر شدن سفره خانوارها باشد.

Profile picture of ‌حمدان مقدم‌

تاب‌آوری برای همه؛ مردم و مسئولان

تاب‌آوری ملی در زمانه‌ #جنگ_ترکیبی، نه تحمل انفعالی است و نه دعوت صرف مردم به صرفه‌جویی. تقلیل این مفهوم راهبردی به کمربند سفت‌کردن مردم، نشان‌دهنده‌ یک خطای پارادایمی در دستگاه تصمیم‌گیری است. وقتی در شرایط جنگ،تحریم و محاصره‌ ، مسئولان صرفا" به توصیه‌ ریاضت مردم بسنده می‌کنند و همزمان دست به جراح…Show more
5 MB

Profile picture of ‌Rر Majidi‌
جهت یادآوری
Profile picture of ‌Rر Majidi‌
Rر Majidi

@majidinzhad  •  10 خرداد 1405

بدانیم مانندزمان سوریه ، اگر در لبنان با دشمن نجنگیم بایدروزی در شهرهای ایران درحال عقب نشینی باشیم

رفقا ، مجاهدین ، ملت مبعوث شده ، در حال ❗️قیچی❗️شدن هستیم ...📛یادتون هست پروژه از دست رفتن سوریه ..🔸الان می بینید چه خسارتی خوردیم ؟؟ 🔸ماموریت آمریکا و عوامل داخلیشان سرگرم ساختن ایران به پول بلوکه شده ای که نخواهد آمد و توافق پوچی که نخواهد شد و ماموریت رژیم صهیونی

Show this thread

Profile picture of ‌سیدرضا موسوی‌فاضل‌

📌 مهمـــان دردانه‌ای در یمــــن

🌴 یادی کنیم از تنها شهید ایرانی در جبهه یمن، مهندس شهید مصطفی محمد میرزایی که در حمله‌ای که در دی ماه ۱۳۹۸ به صورت همزمان با ترور شهید سردار حاج قاسم سلیمانی به یمن شد، به شهادت رسید🇾🇪 پیکر این شهید بزرگوار در یمن به خاک سپرده شد و سنگ یادبودی نیز در جوار حرم حضرت عبدالعظیم حسنی

Profile picture of ‌رضا معممی مقدم‌

از بذل مال تا بذل جان؛ روایت یک واقف شهید اهل سنت

واقف شهید؛ مولوی گرگیج
7 MB

🕸️ تفکر شیطانی

🎥 امــام روح اللــــه:بایــد تصــفیه بشــه این مملکــتاز ایـــن تفــکر.....کانال فاش نیوز @FashNews_Online🔗 fashnews.ir#غرب‌زدگی#لیبرال#الیگارشی_نفوذیShow more
5 MB

🌱 آخـرین نصیـحت قائـد امـت

🎥 آخرین نصیحت رهبر شهید به سیدعلی خمینی در آخرین دیدار:🔹 اصول امام خمینی را برای مردم بیان کنید؛ من خیلی تلاش کردم امام کمرنگ و تحریف نشود.کانال خبری فاش نیوز @FashNews_Online🔗 fashnews.ir
2 MB

Profile picture of ‌روح الله مومن نسب‌

خفگی در شکوهِ خون؛ فریادِ برادری برای ۴۲ نفسِ جا مانده

یادِ #۴۲_پاسدار_نفس در تاریکی ماند... و ما هنوز منتظرِ یک فریادِ ملی هستیم!من برادرِ عبدالله هستم.برادرِ آن پسرِ سادهٔ شیرازی که شبِ ۱۶ اسفند، در دلِ تونلِ نظامیِ گرمدرهٔ تهران، نه زیر آوار، نه با انفجارِ مستقیم که در سکوتِ مرگبارِ کمبودِ اکسیژن، مانند ماهی در خشکی، آخرین نفس‌های‌ش را برای میهن دس…Show more
10 MB

یک مانع پنهان بر سر راه جهش ایران!

گاهی یک کشور برای برداشتن یک گام بلند، به منابع تازه‌ای نیاز ندارد؛ به روش تازه‌ای برای استفاده از ظرفیت‌های موجود نیاز دارد.

طرح| اسقاط دلار

پوستر تازه «خط رهبری» با محوریت بخشی از پیام اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به دولت.

Profile picture of ‌سیده فاطمه موسوی‌

آینده روشن تر از امروز

به آینده ای چشم امید دوخته ایم که تو نویدش دادی، آن روز آینده بی تو را تیره تر از شبهای ظلمانی می دیدیم؛اماامروز با خلف صالحت، امیدوارتر از همیشه برای برداشتن گام دوم انقلابی که میراث فاخر سالها مجاهدت بود، آماده ایم ان شاءالله
3 MB