گره از کار مردم باز کنید
بازخوانی مطالبات مهم مطرحشده در پیامهای رهبر معظم انقلاب را در مجموعه سخننگاشت خط رهبری مشاهده میکنید.
آیتالله حسینی: خون شهدا پیوند مردم و ولایت را تقویت میکند
نماینده ولیفقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت: خون شهدا و فداکاری خانوادههای شهدا، پیوند میان مردم و ولایت را تقویت کرده و پاسداشت این فرهنگ، از عوامل تداوم مسیر عزت و پیشرفت کشور است.
@Kamalvatan17hآخر خط برهنگی و تقلید از غرب
رهبر شهید انقلاب در دیدار جمعی از دانشجویان با اشاره به تضعیف هویت و کرامت زن در غرب، بیان میکنند: «من سفارش میکنم یکی از نکاتی که دانشجویان خواهر در تشکّلها دنبال کنند،مسئلهی زن در غرب باشد؛ما کمتربه این مسئله میپردازیم.»۱۳۹۶/۰۳/۱۷8 MB
رمزگشایی از یک تعبیر خاص رهبر انقلاب
اگر قرار است پیشرفت به جامعهسازی و در نهایت به تمدنسازی اسلامی منتهی شود، نمیتوان انسان و فرهنگ را متغیرهای فرعی این مسیر دانست. پیشرفت باید انسانی را بسازد که بتواند آن پیشرفت را ادامه دهد و جامعهای را شکل دهد که ظرفیت حرکت در مسیر تمدنسازی را داشته باشد.
پاسدار مهدی مؤمننسب (پدرم) به فرزند شهیدش پیوست
مراسم تشییع: پنجشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۵، ساعت ۱۰ صبح، از سالن عروجیان بهشت حضرت زهرا (س) به سمت محل تدفین📍 nshn.ir/a12bQTkaVxOemy مراسم ختم: جمعه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۵، ساعت ۱۶:۳۰، مسجد امیرالمؤمنین (؏) شهرک شهید محلاتی📍 nshn.ir/38rbvfVAVxTfVr
نسخه رهبر انقلاب برای باز کردن گره اقتصاد
جنگ فقط در میدان نظامی تعیین تکلیف نمیشود. وقتی فشارها به اقتصاد منتقل میشوند، یکی از مهمترین اهداف دشمن میتواند مختل کردن روند عادی زندگی مردم، افزایش هزینههای روزمره و کوچکتر شدن سفره خانوارها باشد.
@USANR2dسلام بر تو...
#اللهم_عجل_لوليك_الفرج #عاجل #المنتقم #المنصور #سلام_فرمانده8 MB
تابآوری برای همه؛ مردم و مسئولان
تابآوری ملی در زمانه #جنگ_ترکیبی، نه تحمل انفعالی است و نه دعوت صرف مردم به صرفهجویی. تقلیل این مفهوم راهبردی به کمربند سفتکردن مردم، نشاندهنده یک خطای پارادایمی در دستگاه تصمیمگیری است. وقتی در شرایط جنگ،تحریم و محاصره ، مسئولان صرفا" به توصیه ریاضت مردم بسنده میکنند و همزمان دست به جراح…Show more5 MB
جهت یادآوریبدانیم مانندزمان سوریه ، اگر در لبنان با دشمن نجنگیم بایدروزی در شهرهای ایران درحال عقب نشینی باشیم
رفقا ، مجاهدین ، ملت مبعوث شده ، در حال ❗️قیچی❗️شدن هستیم ...📛یادتون هست پروژه از دست رفتن سوریه ..🔸الان می بینید چه خسارتی خوردیم ؟؟ 🔸ماموریت آمریکا و عوامل داخلیشان سرگرم ساختن ایران به پول بلوکه شده ای که نخواهد آمد و توافق پوچی که نخواهد شد و ماموریت رژیم صهیونیShow this thread
📌 مهمـــان دردانهای در یمــــن
🌴 یادی کنیم از تنها شهید ایرانی در جبهه یمن، مهندس شهید مصطفی محمد میرزایی که در حملهای که در دی ماه ۱۳۹۸ به صورت همزمان با ترور شهید سردار حاج قاسم سلیمانی به یمن شد، به شهادت رسید🇾🇪 پیکر این شهید بزرگوار در یمن به خاک سپرده شد و سنگ یادبودی نیز در جوار حرم حضرت عبدالعظیم حسنی
از بذل مال تا بذل جان؛ روایت یک واقف شهید اهل سنت
واقف شهید؛ مولوی گرگیج7 MB
🕸️ تفکر شیطانی
🎥 امــام روح اللــــه:بایــد تصــفیه بشــه این مملکــتاز ایـــن تفــکر.....کانال فاش نیوز ✅ @FashNews_Online🔗 fashnews.ir#غربزدگی#لیبرال#الیگارشی_نفوذی…Show more5 MB
🌱 آخـرین نصیـحت قائـد امـت
🎥 آخرین نصیحت رهبر شهید به سیدعلی خمینی در آخرین دیدار:🔹 اصول امام خمینی را برای مردم بیان کنید؛ من خیلی تلاش کردم امام کمرنگ و تحریف نشود.کانال خبری فاش نیوز ✅ @FashNews_Online🔗 fashnews.ir2 MB
خفگی در شکوهِ خون؛ فریادِ برادری برای ۴۲ نفسِ جا مانده
یادِ #۴۲_پاسدار_نفس در تاریکی ماند... و ما هنوز منتظرِ یک فریادِ ملی هستیم!من برادرِ عبدالله هستم.برادرِ آن پسرِ سادهٔ شیرازی که شبِ ۱۶ اسفند، در دلِ تونلِ نظامیِ گرمدرهٔ تهران، نه زیر آوار، نه با انفجارِ مستقیم که در سکوتِ مرگبارِ کمبودِ اکسیژن، مانند ماهی در خشکی، آخرین نفسهایش را برای میهن دس…Show more10 MB
یک مانع پنهان بر سر راه جهش ایران!
گاهی یک کشور برای برداشتن یک گام بلند، به منابع تازهای نیاز ندارد؛ به روش تازهای برای استفاده از ظرفیتهای موجود نیاز دارد.
طرح| اسقاط دلار
پوستر تازه «خط رهبری» با محوریت بخشی از پیام اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به دولت.
@SFM13574dآینده روشن تر از امروز
به آینده ای چشم امید دوخته ایم که تو نویدش دادی، آن روز آینده بی تو را تیره تر از شبهای ظلمانی می دیدیم؛اماامروز با خلف صالحت، امیدوارتر از همیشه برای برداشتن گام دوم انقلابی که میراث فاخر سالها مجاهدت بود، آماده ایم ان شاءالله3 MB