میدانداران کوچک پرچمداران فردا
دستهایی کوچک، پرچمهایی بزرگ و نگاههایی که به فردا دوخته شده است؛ کودکان این شب، در میان جمعیت ایستادند تا قابهایی از نسل فردا را رقم بزنند.موسیقی زیرصدا توسط هوش مصنوعی تولید شده است.۱۵ MB
@Alirezam11 ساعت پیشمیدانداران کوچک پرچمداران فردا
دستهایی کوچک، پرچمهایی بزرگ و نگاههایی که به فردا دوخته شده است؛ کودکان این شب، در میان جمعیت ایستادند تا قابهایی از نسل فردا را رقم بزنند.موسیقی زیرصدا توسط هوش مصنوعی تولید شده است.۱۵ MB
@Seyedekhoda17 ساعت پیشهنوز هم تن صدایت، اشکم را در هر لحظه از ۲۴ ساعت روز در میاورد
جای خالیت تا قیامت خالیست ...۴ MB
@Kamalvatan18 ساعت پیشآخر خط برهنگی و تقلید از غرب
رهبر شهید انقلاب در دیدار جمعی از دانشجویان با اشاره به تضعیف هویت و کرامت زن در غرب، بیان میکنند: «من سفارش میکنم یکی از نکاتی که دانشجویان خواهر در تشکّلها دنبال کنند،مسئلهی زن در غرب باشد؛ما کمتربه این مسئله میپردازیم.»۱۳۹۶/۰۳/۱۷۸ MB
@Hamedrezaei23 ساعت پیشساختمان جدید اداره گاز سرپل ذهاب افتتاح شد
ساختمان جدید اداره گاز سرپل ذهاب واقع در محله شهرک صدرا این شهرستان به مساحت ۶۲۰ مترمربع با حضور مسئولین استانی و شهرستانی افتتاح شد.۱۰ MB
@hosein_yazdi1 روز پیشدردانه رهبر شهید
شهیده زهرا محمدی گلپایگانی نوه رهبر شهید که در آغوش ایشان در رواق دالذکر حرم حضرت علی بن موسیالرضا(ع) آرمیده است.۵ MB
@haniyehabbaszadeh1 روز پیشبازار فردوسی سنندج
بازار پیادهراه فردوسی سنندج در روزهای منتهی به آغاز سالتحصیلی جدید داغتر شده و مردم برای خرید لوازمالتحریر به این بازار میآیند. فیلم حال و هوای امروز25 شهریور بازار فردوسی سنندج را ببینید.۱۴ MB
@mahdihadi1 روز پیشحجاب قفس یا پرواز؟
نه، ببین! پوشش و حجاب مسئله شخصیه، حدودش به خودم مربوطه! کاری هم به کسی جز خودم نداره.🔻تأثیر مسئله شخصیشون بر مسائل شخصی بقیه#حجاب #میدان #مقاومت #ایران #یمن #سید_الکریم #رهبر_شهید #جنگ۶۴۲ KB
@Seyedekhoda1 روز پیششیر مادرت حلالت شیر زن
من یک ایرانی-آمریکایی هستم و با تحریمها علیه ایران و کوبا مخالفم.ایزابلا جاویدان، ایرانی دیگری که در حین سوگند اسکات بسنت، وزیر خزانهداری آمریکا در کنگره، صحبتهای او را قطع کرده و به تحریمهای آمریکا علیه ایران و کوبا اعتراض کرد.۷ MB
@ravabet_teh2 روز پیشزن، زندگی، آزادیِمردها برایِ دیدنِزنها
اصل شعار همین بوده، لذا طبق آمارها حضور مردها در مطالبه #آزادی زنها بیش از تعداد خانمها بوده!به اسم آزادی زنان و دختران، مردها برای دیدنِ آنها #آزاد شدندو این بزرگترین خیانت به زنان بوده چون از ۱۴۰۱ به بعد آمار تعرضها و سوء استفادهها بیشتر شده استو عجیبترش اینکه هنوز عده ای طرفدار دارد...۳ MB
@sahifeh_sajjadiyeh_jameeh2 روز پیشغلبه بر دشمنان انسی و جنّی
💫 شاهکلیدهای غلبه بر دشمنان انسی و جنّی در صحیفهی سجادیه۱۳ MB
@ravabet_teh2 روز پیشبرای آزادی لازم نیست تا #جشنواره_ونیز برید
کلاه گشاد و بزرگی که به اسم "زن زندگی آزادی" سر زنان و دختران ما رفت این بود که:چهار کلمه از شعار را حذف کردند تا بتوانند زنان را فریب دهند و از آن ها سوء استفاده کننداصل شعار این بود👇👇۳ MB
@reza_ghasemyan2 روز پیشخار بخورید، اما کینهی شتری نسازید
✍️ د.رضا قاسمیان🔸️ تابآوری هم در زندگی شخصی و هم در دنیای سیاست، به شدت نیازمند سینهی وسیع، قلب بزرگ و ظرفیت بالاست و اهل شِکوه و اهل نفرت، نمیتوانند برای طولانی مدت، دوام بیاورند.🔹️ هر وقت سخنان بهشدت نیشدار و خاردار شنیدید و خیلی راحت «هضم» کردید و در ادامه نیز،۱۱ MB
@radiotehranplus3 روز پیشمهریه؛ امتیازات جدید برای بانوان
آیا تغییرات جدید قانون، چه امتیازاتی برای بانوان در نظر گرفته است؟۵ MB
@radiotehranplus3 روز پیشوقتی مغز استخوان از كار میافتد
آیا نارسایی مغز استخوان همیشه ارثی است؟۷ MB