تصویر نمایه‌ی ‌علی مومنی‌
@Alirezam11 ساعت پیش

میدان‌داران کوچک پرچمداران فردا

دست‌هایی کوچک، پرچم‌هایی بزرگ و نگاه‌هایی که به فردا دوخته شده است؛ کودکان این شب، در میان جمعیت ایستادند تا قاب‌هایی از نسل فردا را رقم بزنند.موسیقی زیرصدا توسط هوش مصنوعی تولید شده است.
۱۵ MB

تصویر نمایه‌ی ‌گل نرگس‌
@Fa_11011 ساعت پیش

دنیا بانک است!

پولی که به بانک می‌دهی برای تو مسئولیت می‌آورد. یعنی تو نمی‌توانی پول را در بانک بگذاری و بروی. تو پولت را به بانک می‌دهی تا یا سودش را بگیری یا به وقتش آن را سرمایه‌ی کاری کنی.
۹ MB

تصویر نمایه‌ی ‌آسام‌
@aasamm12 ساعت پیش
“Instagram: The Bazaar of Being Seen”
۳۶ MB

تصویر نمایه‌ی ‌آسام‌
@aasamm12 ساعت پیش
اینستاگرام؛ بازارِ دیده شدن
۳۳ MB

تصویر نمایه‌ی ‌سیدامیر خوبی سرشت ☫‌
@Seyedekhoda17 ساعت پیش

هنوز هم تن صدایت، اشکم را در هر لحظه از ۲۴ ساعت روز در میاورد

جای خالیت تا قیامت خالیست ...
۴ MB

@Kamalvatan18 ساعت پیش

آخر خط برهنگی و تقلید از غرب

رهبر شهید انقلاب در دیدار جمعی از دانشجویان با اشاره به تضعیف هویت و کرامت زن در غرب، بیان میکنند: «من سفارش میکنم یکی از نکاتی که دانشجویان خواهر در تشکّلها دنبال کنند،مسئله‌ی زن در غرب باشد؛ما کمتربه این مسئله میپردازیم.»۱۳۹۶/۰۳/۱۷
۸ MB

تصویر نمایه‌ی ‌حامد رضائی‌
@Hamedrezaei23 ساعت پیش

ساختمان جدید اداره گاز سرپل ذهاب افتتاح شد

ساختمان جدید اداره گاز سرپل ذهاب واقع در محله شهرک صدرا این شهرستان به مساحت ۶۲۰ مترمربع با حضور مسئولین استانی و شهرستانی افتتاح شد.
۱۰ MB

تصویر نمایه‌ی ‌حسین یزدی‌
@hosein_yazdi1 روز پیش

دردانه رهبر شهید

شهیده زهرا محمدی گلپایگانی نوه رهبر شهید که در آغوش ایشان در رواق دالذکر حرم حضرت علی بن موسی‌الرضا(ع) آرمیده است.
۵ MB

تصویر نمایه‌ی ‌هانیه عباس‌زاده‌
@haniyehabbaszadeh1 روز پیش

بازار فردوسی سنندج

بازار پیاده‌راه فردوسی سنندج در روزهای منتهی به آغاز سالتحصیلی جدید داغ‌تر شده و مردم برای خرید لوازم‌التحریر به این بازار می‌آیند. فیلم حال و هوای امروز25 شهریور بازار فردوسی سنندج را ببینید.
۱۴ MB

تصویر نمایه‌ی ‌زینب مرادی‌
@ZeinabMoradi1 روز پیش

کنترل تنگه هرمز دست ماست

۱۱ MB

تصویر نمایه‌ی ‌mahdihadi‌
@mahdihadi1 روز پیش

حجاب قفس یا پرواز؟

نه، ببین! پوشش و حجاب مسئله شخصیه، حدودش به خودم مربوطه! کاری هم به کسی جز خودم نداره.🔻تأثیر مسئله شخصی‌شون بر مسائل شخصی بقیه#حجاب #میدان #مقاومت #ایران #یمن #سید_الکریم #رهبر_شهید #جنگ
۶۴۲ KB

تصویر نمایه‌ی ‌سیدامیر خوبی سرشت ☫‌
@Seyedekhoda1 روز پیش

شیر مادرت حلالت شیر زن

من یک ایرانی-آمریکایی هستم و با تحریم‌ها علیه ایران و کوبا مخالفم.ایزابلا جاویدان، ایرانی دیگری که در حین سوگند اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا در کنگره، صحبت‌های او را قطع کرده و به تحریم‌های آمریکا علیه ایران و کوبا اعتراض کرد.
۷ MB

تصویر نمایه‌ی ‌سجاد رجبی راوری‌
@ravabet_teh2 روز پیش

زن، زندگی، آزادیِ‌مردها برایِ دیدنِ‌زن‌ها

اصل شعار همین بوده، لذا طبق آمارها حضور مردها در مطالبه #آزادی زن‌ها بیش از تعداد خانم‌ها بوده!به اسم آزادی زنان و دختران، مردها برای دیدنِ آنها #آزاد شدندو این بزرگترین خیانت به زنان بوده چون از ۱۴۰۱ به بعد آمار تعرض‌ها و سوء استفاده‌ها بیشتر شده استو عجیب‌ترش اینکه هنوز عده ای طرفدار دارد...
۳ MB

تصویر نمایه‌ی ‌صحیفه سجادیه جامعه‌

غلبه بر دشمنان انسی و جنّی

💫 شاه‌کلیدهای غلبه بر دشمنان انسی و جنّی در صحیفه‌ی سجادیه
۱۳ MB

تصویر نمایه‌ی ‌آسام‌
@aasamm2 روز پیش

هم فرهنگ، هم قانون

۲۷ MB

تصویر نمایه‌ی ‌زینب مرادی‌
@ZeinabMoradi2 روز پیش

کولاک قاری نوجوان در محفل ستاره‌ها

۳۱ MB

تصویر نمایه‌ی ‌سجاد رجبی راوری‌
@ravabet_teh2 روز پیش

برای آزادی لازم نیست تا #جشنواره_ونیز برید

کلاه گشاد و بزرگی که به اسم "‌زن زندگی آزادی"‌ سر زنان و دختران ما رفت این بود که:چهار کلمه از شعار را حذف کردند تا بتوانند زنان را فریب دهند و از آن ها سوء استفاده کننداصل شعار این بود👇👇
۳ MB

تصویر نمایه‌ی ‌د.رضا قاسمیان| تحلیل‌گر‌
@reza_ghasemyan2 روز پیش

خار بخورید، اما کینه‌ی شتری نسازید

✍️ د.رضا قاسمیان🔸️ تاب‌آوری هم در زندگی شخصی و هم در دنیای سیاست، به شدت نیازمند سینه‌ی وسیع، قلب بزرگ و ظرفیت بالاست و اهل شِکوه و اهل نفرت، نمی‌توانند برای طولانی مدت، دوام بیاورند.🔹️ هر وقت سخنان به‌شدت نیش‌دار و خاردار شنیدید و خیلی راحت «هضم» کردید و در ادامه نیز،
۱۱ MB

تصویر نمایه‌ی کاربر
@radiotehranplus3 روز پیش

مهریه؛ امتیازات جدید برای بانوان

آیا تغییرات جدید قانون، چه امتیازاتی برای بانوان در نظر گرفته است؟
۵ MB

تصویر نمایه‌ی کاربر
@radiotehranplus3 روز پیش

وقتی مغز استخوان از كار می‌افتد

آیا نارسایی مغز استخوان همیشه ارثی است؟
۷ MB