حقیقت مذاکره با آمریکا
۳۶۳ KB
@mahdism12ir6 ساعت پیشدریدگان پرغضب، دهاننجس و بیادب!
دهاندریدهی مکشفه، از جنس همینهایی که در خیابانهایمان هم زیاد میبینیم، روی سن رفته و طبق معمول از مرارتهای فضای ایران برای زنان گفته است. گونهای از همین افسران جهاد تببین، با استناد و به پشتگرمی برهنگی در خیابان، از کارنامه نظام مقدس جمهوری اسلامی در توسعه آزادی، برهنگی و فحشا دفاع میکنند و …نمایش بیشتر۲ MB
@Lync71 روز پیشدروغ بزرگ پدر مهسا امینی
روایتی کوتاه از یک جلسه فوقالعاده مهمچگونه دروغ بزرگ پدر مهسا امینی وسط این جلسه با حضور متخصصین رشتههای مختلف پزشکی برملا شد؟🔴 یکی از شبهاتی که از فتنه تا امروز در جلسات -خصوصا در مدارس دخترانه- مطرح شد، قتل مهسا امینی توسط نیروی انتظامی بود ♦️ این فیلم بهترین منبع برای پاسخ به این شبهه اس…نمایش بیشتر۲۵ MB
@mahdism12ir2 روز پیش
@mahdism12ir4 روز پیشآخ آخ! جاده چالوس هم برا پهلوی نبود!
⁉️ میدونستید #جاده_چالوس ، این راه ارتباطی مهم بین تهران و مازندران در زمان قاجار احداث شده نه زمان #رضاخان و #پهلوی!!!فریب مطالب دروغین #اینترنشنال و #سلطنت_طلبان و #اینستاگرام را از که پهلوی اسطوره سازی می کنن نخورید!۵ MB
@Seyedekhoda4 روز پیشویدیویی از لحظه نجات خلبان جنگنده آمریکایی در ایران.
رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا:تصویر بالگرد عملیات نجات به صورت عمدی مات شده تا نوع بالگرد و فناوری بکار رفته در آن فاش نشود.برد کوپر، فرمانده سنتکام:نیروهای آمریکایی حدود شش ساعت بعد از هدف قرارگرفتن جنگنده، خلبان اول را از ایران خارج کردند.خلبان جنگنده آمریکایی: نیروهای ایرانی در عملیات جستوجو،…نمایش بیشتر۳ MB
@Seyedekhoda5 روز پیشتوهمات ذهن یه آدم مریض جنسی متوهم...
دونالد ترامپ: من دلم میخواهد «مدال افتخار کنگره» را به خودم بدهم؛ دربارهاش مطالعه کردهام و حاضرم آن را به خودم اعطا کنم، هیچ مشکلی هم با آن ندارم اما اجازه انجام این کار را ندارم. باورتان میشود؟تنها کاری که اجازه انجامش را ندارم، همین است؛ وگرنه آن را به خودم میدادم.شوخی میکنم. البته، راستش …نمایش بیشتر۱ MB
@Safarpanah_kazem13 شهریور 1405
@Safarpanah_kazem12 شهریور 1405ما تهِ مذاکره را هم درآوردیم!
🔻 حمزه غالبی و روایت سالها مذاکره، توافق و تجربه رابطه با آمریکا | رئیس ستاد جوانان میرحسین موسوی در سال ۸۸گفتوگو با #حمزه_غالبی در #وضعیت🔸 جهت تماشای فایل کامل این گفتگو به لینک زیر مراجعه کنید.https://www.aparat.com/v/wvov6t3#برجام #مک_فارلین۳۰ MB
@Seyedekhoda11 شهریور 1405این انیمیشن این همه حرف رو در حد چند ثانیه برای مردم دنیا زد!
۸۱۸ KB
@Seyedekhoda6 شهریور 1405وقتی ایالات متحده به ایران حمله کرد
خب اسرائیل میخواست ایران رو بمباران کنه و بعد ایران مارو بمبارون می کرد!پس ما پیش دستانه به ایران حمله کردیم !۱ MB
@Safarpanah_kazem6 شهریور 1405سه جنگ در ۵۰ سال؛ بخاطر تقدیس مقاومت راه انداخته اند! پس کِی زندگی کنیم؟🔹️سه جنگ در کمتر از ۵۰ سال را نمیشود بدون دیدن تاریخ و نقش عامل خارجی تحلیل کرد.🔹️ هیچکدام از این جنگها را جمهوری اسلامی آغاز نکرد؛ از جنگ ایران و عراق تا درگیریهای اخیر، ایران در موقعیت دفاعی قرار داشت. در مقابل۷ MB
@SaeedNajafi6 شهریور 1405اما من اگر بودم اقتصاد مقاومتی را عملی میکردم
۱. اخیرا معاون اجرایی دولت چهاردم مجددا اظهاراتی داشته که اظهارات و واکنشهای مستدل و درستی نسبت به آن صورت گرفته است. این نوشته اما از این منظر به موضوع پرداخته که اظهارات آقا جعفر! رگههای قدرتمندی از فهم نادرست از مسائل را در بخشی از مدیران و فعالان سیاسی و مدیریتی در کشور را نشان میدهد. وی گفته…نمایش بیشتر۴ MB
@Seyedekhoda3 شهریور 1405محافظ نتانیاهو درخیابانهای تلآویو بدون دلیل به اهدافی الکی شلیک کردوشاباک این اقدام راقانونی خواند
۲ MB
@Seyedekhoda3 شهریور 1405محافظ نتانیاهو درخیابانهای تلآویو بدون دلیل به اهدافی الکی شلیک کردوشاباک این اقدام راقانونی خواند
۲ MB
@SaeedNajafi2 شهریور 1405حداقل به مخاطبین خود احترام بگذارید!
اینکه مدتها از محبت الهی سخن بگویی و به بهانهی دین رحمانی و به غلط و برخلاف عالیترین منابع دینی، خشم الهی را در فهم دینی انکار کنی اما یک فرد را با اینکه به دنبال دفاع از یک مملکت اسلامی است بدلیل ریشهی کشمیری و غیر ایرانی ناسزا بگویی و مورد خشم قرار دهی یعنی تناقض.اینکه فردی با خوانشهای غلط از…نمایش بیشتر۲ MB