تصویر نمایه‌ی ‌گنج / روایت‌های مردمی از جنگ‌
@ganj_history2 شهریور 1405

پرچم رهبر باید بالا باشه

بهش می‌گفتند بی‌بی‌جان. سی‌سال پیش خانه زندگی‌اش را توی افغانستان جا گذاشت و آمد ایران. می‌گفت: «دو تا کیسه برنج را به هم دوختیم و شد فرش زیر پایمان. روی چراغ خوراک‌پزی، هم غذا بار می‌گذاشتیم، هم خودمان را باهاش گرم می‌کردیم.»

تصویر نمایه‌ی ‌حاج حامد فکوری‌
@H_H_F1 شهریور 1405

رهبر انقلاب اسلامی در محفل نورانی «انس با قرآن»

حاج حامد فکوری، خبرنگار قرآن و عترت و شهدا

تصویر نمایه‌ی ‌علی اکبر خیرخواه‌
@A_A_kheirkhah1 شهریور 1405

دست نوشته های مردم مبعوث شده در ۱۷۳و۱۷۴مین شب از اجتماعات خون خواهی و بیعت در بلوار شهید صدوقی قم

تصویر نمایه‌ی ‌حمدان مقدم‌
@hamdan1101 شهریور 1405

آیا بنزین؛سرمایه ملی با قیمت جهانی است؟!

این روزها دوباره بحث #قیمت_جهانی بنزین داغ شده؛ اما آیا می‌دانید چرا این ادعا در شرایط #جنگ_اقتصادی، یک #خود_تحریمی خطرناک است؟۱)مغالطه علمی و تولیدی: بنزین یک کالای پایه (مانند نفت خام) نیست، بلکه یک فرآورده پالایش‌شده است. قیمت آن تابع ساختار مالیاتی، هزینه‌های لجستیک و سیاست‌های حمایتی هر کشور…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌حسین مهاجر‌
@HosseinMohajer31 مرداد 1405

از مهندسی تا خبرنگاری دانشکده فارس

این روزها که ثبت‌نام دانشکده رسانه فارس داغ است، دلم می‌خواهد تجربه‌ی شخصی‌ام را برای کسانی که پای در این مسیر گذاشته‌اند روایت کنم؛ شاید ماجرای من، چراغ راهی باشد برای انتخابی آگاهانه‌تر.

@A_A_kheirkhah31 مرداد 1405

دست نوشته های مردم مبعوث شده در ۱۷۱و۱۷۲مین شب از اجتماعات خون خواهی و بیعت در بلوار شهید صدوقی قم

تصویر نمایه‌ی ‌سیده زینب مرادخانی‌
@Zeinab6830 مرداد 1405

بحران زیر ساختی در قلب تردد

در پی عملیات اخیر ساخت و تعمیر جدول‌های جوی آب در شهرک سبزدشت شهرستان بهارستان، یکی از تیرهای برق خیابان درساعات ابتدایی شب دچارخم‌شدگی شدیدشد. بررسی اولیه نیروهای خدمات شهری نشان می‌دهدکه تخریب و جابه‌جایی جدول‌های جوی آب بدون رعایت اصول مهندسی باعث تضعیف پایه تیر برق و در نهایت خم شدن آن شده است.

تصویر نمایه‌ی ‌سید عزیز اله پژوهیده‌
@safiranisar_Dezful29 مرداد 1405

تجدید بیعت و پیمانی پولادین در چهلمین روز بدرقه پیکر مطهر رهبر شهید

در چهلمین روز بدرقه پیکر مطهر رهبر شهید، جهادگران قرارگاه سفیران ایثار دزفول، در حالی که اندوه فقدان رهبر عزیز را با اراده‌ای راسخ ترکیب کرده‌اند، بار دیگر بر عهد وفاداری به مسیر نورانی شان تآکید کردند. این تجدید بیعت، نه یک مراسم سوگواری، بلکه اعلام آمادگی برای ادامه جهاد در مسیر آرمان‌های رهبر شه…نمایش بیشتر

@ganj_history29 مرداد 1405

باشگاه تجمعات شبانه

پیرمرد پرچم سه متری را نه فقط نگه داشته بود که می‌چرخاند و نه فقط می‌چرخاند که در هوا می‌رقصاند. رفتم کنارش. سخت نفس می‌کشید. بالا و پایین شدن قفسه سینه با هر دم و بازدم معلوم بود.

تصویر نمایه‌ی ‌مجید جعفری مقدم‌
@Majid_Jafari_Moghaddam29 مرداد 1405

کاش دیدارمان این‌گونه نبود!

چهل روز طول کشید تا پایش به رواق دارالذکر برسد همان جایی که آقای شهید ایران برای همیشه همسایه امام رضا(ع) شده است او که روز تشییع، دوربین به دست در انتظار ثبت آخرین قاب بود حالا برای دیداری آمده بود که هیچ‌گاه تصورش را نمی‌کرد.

تصویر نمایه‌ی ‌عماد یگانه دوست‌
@Ey076128 مرداد 1405

مراسم تجلیل از خادمین علوی حسینی رضوی

مراسم تجلیل از خادمین و مواکب علوی حسینی رضوی که در سه مناسبت عید غدیر پیاده روی جاماندگان اربعین و ایام آخر ماه صفر در مشهد الرضا خدمت رسانی و اجرای مراسم داشتند، در دفتر نماینده ولی فقیه در هرمزگان برگزار شد.عکاس : عماد یگانه دوست #خادمیاران_رضوی #هرمزگان #تقدیر

@A_A_kheirkhah28 مرداد 1405

دست نوشته های مردم مبعوث شده در ۱۶۹و۱۷۰مین شب از اجتماعات خون خواهی و بیعت در بلوار شهید صدوقی قم

@ganj_history27 مرداد 1405

گوسفند فروختم برای تشییع

«خانوم یه عکس از ما می‌گیری؟!»منتظر جواب من نماندند. ژست‌شان را هم گرفته بودند. حواسم پرت لباس‌هایشان شد. هر وقت لباس بختیاری می‌بینم، یاد آکوردهای سیاه و سفید پیانو می‌افتم. دکمه شات را فشردم و گوشی را دادم دستشان. گفتم: «توی این لباسا گرم‌تون نمی‌شه؟!»

@ganj_history27 مرداد 1405

با شهادتش، یتیم شدیم

اسمش زهرا بود. از بغداد پیاده آمده بود کاظمین برای زیارت. بیرون رواق نشسته بودم و داشتم زیارت‌نامه می‌خواندم. عکسی که توی دستش بود باعث شد زیارت‌نامه را نیمه رها کنم و به سمتش بروم.سلام دادم و دستم را جلو بردم و باهاش دست دادم. لبخندی زد و با لهجه عربی گفت: «بغداد، بغداد.»

تصویر نمایه‌ی ‌سمیه ابراهیمی‌
@Sebrahimie26 مرداد 1405

میدان‌داری یزدی‌ها در ۱۷۰مین شب خون‌خواهی رهبر شهید

یک‌صد و هفتادمین شب خون‌خواهی رهبرشهید با حضور قشرهای مختلف مردم در یزد برگزار و پرچم‌داران ایران به میدان وحدت و مبارزه آمدند.عکاس: سمیه ابراهیمی

@ganj_history26 مرداد 1405

چادری از پرچم

گفتم: «عجب دژ دوقبضه‌ای دور خودت درست کردی!»

@A_A_kheirkhah26 مرداد 1405

دست نوشته های مردم مبعوث شده در ۱۶۷و۱۶۸مین شب از اجتماعات خون خواهی و بیعت در بلوار شهید صدوقی قم

@ganj_history26 مرداد 1405

نور چشم ما

از نجف به سمت کربلا پیاده می‌رفت. تصویر نسبتاً بزرگی از رهبر شهید روی کوله‌اش نصب کرده بود و یک پیکسل از رهبر عزیز روی پیراهن مشکی‌اش. برای گفتگو به سمتش رفتم.بعد از سلام، متوجه شدم ایرانی نیست. با هر مشقتی که بود، عربی و انگلیسی را دست‌وپا‌شکسته با هم ادغام کردیم تا بتونیم صحبت کنیم.

تصویر نمایه‌ی ‌سید عزیز اله پژوهیده‌
@safiranisar_Dezful25 مرداد 1405

فرود سرافرازانه صبوری‌ها؛ گرامیداشت سالروز ورود آزادگان به وطن

به گزارش روابط عمومی قرارگاه سفیران ایثار دزفول، بیست و ششم مرداد، روزِ تلاقیِ اشتیاق و پیروزی است؛ روزی که دلیرانی با قامتِ استوار، پس از سال‌ها تحملِ زنجیرهای اسارت، گام‌هایشان را بر خاک پاک وطن جاری کردند. این روز، پاسداشتِ مقام شامخ انسان‌هایی است که با صبرِ ایوب‌وار خود، همان‌گونه که رهبر شهیدم…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌حاج حامد فکوری‌
@H_H_F25 مرداد 1405

نگاهی به وضعیت شیعیان «کویت، بحرین و امارات»

حاج حامد فکوری، خبرنگار قرآن و عترت و شهدا