@ganj_history2 شهریور 1405پرچم رهبر باید بالا باشه
بهش میگفتند بیبیجان. سیسال پیش خانه زندگیاش را توی افغانستان جا گذاشت و آمد ایران. میگفت: «دو تا کیسه برنج را به هم دوختیم و شد فرش زیر پایمان. روی چراغ خوراکپزی، هم غذا بار میگذاشتیم، هم خودمان را باهاش گرم میکردیم.»
@A_A_kheirkhah1 شهریور 1405
@hamdan1101 شهریور 1405آیا بنزین؛سرمایه ملی با قیمت جهانی است؟!
این روزها دوباره بحث #قیمت_جهانی بنزین داغ شده؛ اما آیا میدانید چرا این ادعا در شرایط #جنگ_اقتصادی، یک #خود_تحریمی خطرناک است؟۱)مغالطه علمی و تولیدی: بنزین یک کالای پایه (مانند نفت خام) نیست، بلکه یک فرآورده پالایششده است. قیمت آن تابع ساختار مالیاتی، هزینههای لجستیک و سیاستهای حمایتی هر کشور…نمایش بیشتر
@HosseinMohajer31 مرداد 1405از مهندسی تا خبرنگاری دانشکده فارس
این روزها که ثبتنام دانشکده رسانه فارس داغ است، دلم میخواهد تجربهی شخصیام را برای کسانی که پای در این مسیر گذاشتهاند روایت کنم؛ شاید ماجرای من، چراغ راهی باشد برای انتخابی آگاهانهتر.
@A_A_kheirkhah31 مرداد 1405
@Zeinab6830 مرداد 1405بحران زیر ساختی در قلب تردد
در پی عملیات اخیر ساخت و تعمیر جدولهای جوی آب در شهرک سبزدشت شهرستان بهارستان، یکی از تیرهای برق خیابان درساعات ابتدایی شب دچارخمشدگی شدیدشد. بررسی اولیه نیروهای خدمات شهری نشان میدهدکه تخریب و جابهجایی جدولهای جوی آب بدون رعایت اصول مهندسی باعث تضعیف پایه تیر برق و در نهایت خم شدن آن شده است.
@safiranisar_Dezful29 مرداد 1405تجدید بیعت و پیمانی پولادین در چهلمین روز بدرقه پیکر مطهر رهبر شهید
در چهلمین روز بدرقه پیکر مطهر رهبر شهید، جهادگران قرارگاه سفیران ایثار دزفول، در حالی که اندوه فقدان رهبر عزیز را با ارادهای راسخ ترکیب کردهاند، بار دیگر بر عهد وفاداری به مسیر نورانی شان تآکید کردند. این تجدید بیعت، نه یک مراسم سوگواری، بلکه اعلام آمادگی برای ادامه جهاد در مسیر آرمانهای رهبر شه…نمایش بیشتر
@ganj_history29 مرداد 1405باشگاه تجمعات شبانه
پیرمرد پرچم سه متری را نه فقط نگه داشته بود که میچرخاند و نه فقط میچرخاند که در هوا میرقصاند. رفتم کنارش. سخت نفس میکشید. بالا و پایین شدن قفسه سینه با هر دم و بازدم معلوم بود.
@Majid_Jafari_Moghaddam29 مرداد 1405کاش دیدارمان اینگونه نبود!
چهل روز طول کشید تا پایش به رواق دارالذکر برسد همان جایی که آقای شهید ایران برای همیشه همسایه امام رضا(ع) شده است او که روز تشییع، دوربین به دست در انتظار ثبت آخرین قاب بود حالا برای دیداری آمده بود که هیچگاه تصورش را نمیکرد.
@Ey076128 مرداد 1405مراسم تجلیل از خادمین علوی حسینی رضوی
مراسم تجلیل از خادمین و مواکب علوی حسینی رضوی که در سه مناسبت عید غدیر پیاده روی جاماندگان اربعین و ایام آخر ماه صفر در مشهد الرضا خدمت رسانی و اجرای مراسم داشتند، در دفتر نماینده ولی فقیه در هرمزگان برگزار شد.عکاس : عماد یگانه دوست #خادمیاران_رضوی #هرمزگان #تقدیر
@A_A_kheirkhah28 مرداد 1405
@ganj_history27 مرداد 1405گوسفند فروختم برای تشییع
«خانوم یه عکس از ما میگیری؟!»منتظر جواب من نماندند. ژستشان را هم گرفته بودند. حواسم پرت لباسهایشان شد. هر وقت لباس بختیاری میبینم، یاد آکوردهای سیاه و سفید پیانو میافتم. دکمه شات را فشردم و گوشی را دادم دستشان. گفتم: «توی این لباسا گرمتون نمیشه؟!»
@ganj_history27 مرداد 1405با شهادتش، یتیم شدیم
اسمش زهرا بود. از بغداد پیاده آمده بود کاظمین برای زیارت. بیرون رواق نشسته بودم و داشتم زیارتنامه میخواندم. عکسی که توی دستش بود باعث شد زیارتنامه را نیمه رها کنم و به سمتش بروم.سلام دادم و دستم را جلو بردم و باهاش دست دادم. لبخندی زد و با لهجه عربی گفت: «بغداد، بغداد.»
@Sebrahimie26 مرداد 1405میدانداری یزدیها در ۱۷۰مین شب خونخواهی رهبر شهید
یکصد و هفتادمین شب خونخواهی رهبرشهید با حضور قشرهای مختلف مردم در یزد برگزار و پرچمداران ایران به میدان وحدت و مبارزه آمدند.عکاس: سمیه ابراهیمی
@ganj_history26 مرداد 1405
@A_A_kheirkhah26 مرداد 1405
@ganj_history26 مرداد 1405نور چشم ما
از نجف به سمت کربلا پیاده میرفت. تصویر نسبتاً بزرگی از رهبر شهید روی کولهاش نصب کرده بود و یک پیکسل از رهبر عزیز روی پیراهن مشکیاش. برای گفتگو به سمتش رفتم.بعد از سلام، متوجه شدم ایرانی نیست. با هر مشقتی که بود، عربی و انگلیسی را دستوپاشکسته با هم ادغام کردیم تا بتونیم صحبت کنیم.
@safiranisar_Dezful25 مرداد 1405فرود سرافرازانه صبوریها؛ گرامیداشت سالروز ورود آزادگان به وطن
به گزارش روابط عمومی قرارگاه سفیران ایثار دزفول، بیست و ششم مرداد، روزِ تلاقیِ اشتیاق و پیروزی است؛ روزی که دلیرانی با قامتِ استوار، پس از سالها تحملِ زنجیرهای اسارت، گامهایشان را بر خاک پاک وطن جاری کردند. این روز، پاسداشتِ مقام شامخ انسانهایی است که با صبرِ ایوبوار خود، همانگونه که رهبر شهیدم…نمایش بیشتر