دنیا شاهد ذبح انسانیت توسط حقوق بشر آمریکایی است!
@Khodabakhsh242 روز پیشحملات هوایی نیروهای یمنی به مزدوران سعودی+ فیلم
ارتش و نیروهای مسلح یمن بامداد پنجشنبه پایگاههای مزدوران سعودی در جنوب غربی این کشور را هدف قرار دادند.
@Khodabakhsh242 روز پیشگلولهباران مناطق جنوبی لبنان توسط اشغالگران
منابع محلی بامداد پنجشنبه از تکرار حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به مناطق مختلفی در جنوب لبنان خبر دادند.۵۸۳ KB
@Khodabakhsh242 روز پیشدرخواست حماس از مردم کرانه باختری برای مقابله با اشغالگران
جنبش حماس بامداد پنجشنبه گفت که حملات صهیونیستها به کرانه باختری، بخشی از رویکرد سیستماتیک تلآویو علیه فلسطینیها است.
@user1747077786712 روز پیش۸۰۰۰ هزار از اجساد شهدای غزه زیرخروارها خاک نتیجه قتل عام ونسل کشی بنیامین نتانیاهو
۲۷ MB
@saeedzm2 روز پیشقدردانی حماس از حمایتهای یمن از فلسطین
رئیس جنبش حماس در پیامی به معاون وزیر خارجه یمن از جانفشانیهای بزرگ و حمایتهای بیدریغ این کشور از مساله فلسطین تقدیر کرد.
@saeedzm2 روز پیشحملات صهیونیستها به جنوب لبنان ادامه دارد
علیرغم مذاکرات مستقیم و توافق دولت لبنان با اسرائیل، طی ساعات گذشته حملات این رژیم به روستاهای جنوب لبنان ادامه داشته است.
@saeedzm2 روز پیشحملات سایبری؛ اسرائیل از نبرد خاموش با حزبالله میگوید
به دور از درگیری مستقیم نظامی، رژیم صهیونیستی از جبهه دیگری مربوط به حملات سایبری سخن میگوید که در طول جنگ با حزبالله همچنان باز بوده و حتی در دورههای برقراری آتشبس نیز متوقف نشده است.
@Amirasgar2 روز پیشاز «شرقگرایی و غربگرایی» تا «بازیگری مستقل»: بازتعریف جایگاه ایران در نظم منطقهای و بینالمللی
• امیر عسگر پژوهشگر ارشد امنیت ، استراتژیک مقدمه ؛در سالهای اخیر، جریانهای مختلف سیاسی از «قدرتمند شدن ایران» سخن گفتهاند، اما چالش اصلی، نحوه تبدیل این توانمندی به یک ظرفیت بازیگری کاملاً مستقل است.تناقض اصلی اینجاست که بسیاری از تحلیلها همچنان ایران را ذیل منافع قدرتهای بزرگ میبینند و…نمایش بیشتر
@akramsharifi2 روز پیشدیدار عضو دفتر سیاسی حماس با عراقچی
عضو دفتر سیاسی حماس امروز در دیدار با وزیر امور خارجه از نقش رهبر شهید در دفاع از آزادی فلسطین و قدس شریف تجلیل و عراقچی هم بر استمرار اهتمام ایران برای حمایت از حقوق مشروع مردم فلسطین در مجامع جهانی از جمله شانگهای، بریکس و نشست آتی مجمع عمومی سازمان ملل تأکید کرد.
@saeedzm2 روز پیشگردانهای سیدالشهداء: از سلاح مقاومت دست نمیکشیم
گردانهای سیدالشهداء تاکید کرد که این گروه تا زمانی که حاکمیت عراق محقق نشود، از سلاح خود دست نخواهد کشید.
@Bahador3132 روز پیش«نه» حاجقاسم به رئیس سیا؛ روایت نامهای که هرگز خوانده نشد
آذر ۱۳۹۶، درست در روزهایی که حاجقاسم سلیمانی پایان سیطره داعش بر بوکمال سوریه را اعلام کرده بود، نامهای از سوی رئیس وقت سازمان سیا برای او فرستاده شد؛ نامهای که حاجقاسم نه گرفت و نه خواند و با یک «نه» کوتاه، راه هرگونه گفتوگو را بست؛ «نه»ای که سالها بعد، در رفتار دوباره آمریکا، معنای تازهای پ…نمایش بیشتر
@isar_bonyad_khuz2 روز پیشبیش از یک هزار قطعه زمین به خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران این استان واگذار شد
همزمان با هفته دولت و با پیگیری ادارهکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان، بیش از یک هزار قطعه زمین به خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران استان اختصاص یافت؛ این اقدام با حضور وزیر راه و شهرسازی، استاندار خوزستان، فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) استان، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان و جمع…نمایش بیشتر
@radiotehranplus2 روز پیشتنگه هرمز؛ مسیر راهبردی خلیج فارس
تنگه هرمز چه ابعادی دارد و چه اهمیتی در مسیر كشتیرانی منطقه ایفا میكند؟۸ MB
@radiotehranplus2 روز پیشتنگه هرمز؛ ابزار بازدارندگی
تنگه هرمز چگونه به ابزاری مهم برای بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران تبدیل شده است؟۷ MB
@M_soleimanieh3 روز پیشخدا حافظ من رفتم
خداحافظ من رفتم..!❏ در برگهای آلبوم عکس رزمندگان همدان در دوران دفاع مقدس، تصویری از پیکر یک شهید دیده میشود که پیکر مطهرش روی تخته سنگی آرام گرفته؛ رویِ کلاه آهنی این شهید نوشته شده است: "خداحافظ من رفتم" و روی لباس پاسداریاش نوشته شده "حسن مرادیان".❏ «حسن مرادیان» فرماندهای بود که ۴۵ سال پ…نمایش بیشتر
@Khodabakhsh243 روز پیشآژیر هشدار حمله هوایی در شمال فلسطین اشغالی
رسانههای صهیونیستی گزارش دادند که آژیرهای خطر حمله موشکی و پهپادی در شهرکهای شمال فلسطین اشغالی فعال شده است.
@Khodabakhsh243 روز پیشحملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
منابع محلی بامداد چهارشنبه از حملات مجدد رژیم صهیونیستی به مناطق مختلفی در جنوب لبنان خبر دادند.۲ MB
@Wahrhaftigkeit3 روز پیشعراقچی:دیشب، آنها با استفاده از هیماراس یک سامانه موشکی کوتاهبرد، به جزیره خارک و جزیره ابوموسی حمله کردند.آنها به وضوح از قلمرو همسایگان ما برای حمله به ما استفاده میکنند، که کاملاً غیرقابل قبول است.نیروهای ما حملات را شناسایی کردند، و اکنون مشخص شده که از امارات متحده عربی از دو نقطه: رأسا…نمایش بیشتر۲ MB