هادی ساعی: در هر شرایطی تراکتوری هستم
هادی ساعی، رئیس فدراسیون تکواندو ایران در گفتوگویی عنوان کرد: طرفدار تیم فوتبال تراکتور است و در هر شرایطی از این تیم حمایت میکند.۹۵۵ KB
@farhadfarhadpour9 ساعت پیشهادی ساعی: در هر شرایطی تراکتوری هستم
هادی ساعی، رئیس فدراسیون تکواندو ایران در گفتوگویی عنوان کرد: طرفدار تیم فوتبال تراکتور است و در هر شرایطی از این تیم حمایت میکند.۹۵۵ KB
@alirezaparnian9 ساعت پیشخطیبی: به کسی باج نمیدهم
سرمربی فجر شهید سپاسی شیراز گفت: هواداران به هوش باشند که برخی در تلاش هستند تا تیم را به حاشبه ببرند و فراموش نکنیم که به هیچ فردی باج نمیدهم.۱۵۶ MB
@alirezaparnian10 ساعت پیششهبا: روند مس شهر بابک صعودی است
سرمربی مس شهر بابک گفت: روند تیم فوتبال مس شهر بابک روند صعودی است و این تیم به زودی نتایج درخشانی خواهد گرفت.۵۵ MB
@alirezaparnian11 ساعت پیشگل به خودی فجریها در دیدار با مس
شاهین توکلی مدافع فجر شهید سپاسی شیراز در دقیقه 60 اولین گل مس شهر بابک را به اشتباه وارد دروازه فجر کرد.۴ MB
@alirezaparnian12 ساعت پیشسعید مهری اولین گل فجر را وارد دروازه مس کرد
سعید مهری بازیکن فجر شهید سپاسی شیراز در دقیقه 17 وارد دروازه مس شهر بابک کرد.۳ MB
@amirarsalan61 روز پیشمهدی تارتار:در خانه بازی نمیکنیم در حقمان اجحاف میشود.
مهدی تارتار:6 تا 7 بازیکن من تجربه بازی در دربی را نداشتند، خودم انتظار نداشتم اینقدر خوب بازی کنند. ما روی عقبنشینی گل نخوردیم و همه تعویضهایمان هجومی بود. اینکه در خانه بازی نمیکنیم در حقمان اجحاف میشود. آماده نشدن آزادی؟ از مدیرها بپرسید!۸ MB
@amirarsalan61 روز پیشمحمد خدابندهلو:بازی بیرون خانه برای ما حساب شد.
محمد خدابندهلو:بازی بیرون خانه برای ما حساب شد. امیدوارم ورزشگاه آزادی زودتر درست شود. در مورد خودم نمیتوانم اظهار نظر کنم. الان فضا بازتر است و امیدوارم ادامهدار باشد. دو تیم موقعیتهای خوبی داشتند و آمده بودیم برای بردن اما حیف شد. شرایط تیم خوب است و همه متحد هستیم. هواداران صبورتر باشند ما …نمایش بیشتر۱۴ MB
@amirarsalan61 روز پیشمهدی تارتار:امروز هم پرسپولیس خوب بازی کرد و هم استقلال.
مهدی تارتار:گروه داوری امروز خیلی خوب عمل کرد، خسته نباشید به آنها میگویم. امروز هم پرسپولیس خوب بازی کرد و هم استقلال. به خاطر گل مساوی که خوردیم واقعا حسرت خوردیم. هم ما میتوانستیم برنده بازی باشیم هم استقلال اما در مجموع ما یک مقدار از استقلال بهتر بودیم.۱۰ MB
@amirarsalan61 روز پیشاگر مربیان شجاع باشند بازیکنان هم از آنها یاد میگیرند.
مهدی تارتار:اگر مربیان شجاع باشند بازیکنان هم از آنها یاد میگیرند. هدفمان فقط برد بود و الان افسوس میخوریم. امسال تیممان فوقالعاده است و برای قهرمانی میجنگیم.۵ MB
@Ali_dayeli1 روز پیشنویدکیا: تساوی برای من لذتبخش نبود
سرمربی سپاهان پس از تساوی بدون گل مقابل صنعتنفت آبادان گفت: از عملکرد تیمم انتظار بیشتری داشتم و این تساوی برای من لذتبخش نبود.۲۲ MB
@HojjatRezadoust1 روز پیش
@Mohamad_noori1 روز پیشصحبتهای بازیکنان ذوبآهن بعد از برد مقابل پیکان
بازیکنان تیم فوتبال ذوبآهن در مورد کسب پیروزی در هفته پنجم لیگ برتر مقابل پیکان صحبت کردند. صحبتهای جلال علیمحمدی را ببینید.۸۳ MB
@Negarmirzahoseini1 روز پیشگل استقلال با امضای آسانی!
استقلال به بازی برگشت؛ آسانی در دقیقه ۶۰ دروازه پرسپولیس را باز کرد تا دربی دوباره به تساوی کشیده شود!۱۰ MB
@HojjatRezadoust1 روز پیشمجتبی حسینی: جو ورزشگاه سنگین بود
سرمربی نساجی مازندران در نشست خبری بعد از بازی گفت بازی حساسی را بردیم.۲۷ MB
@Negarmirzahoseini1 روز پیشپرسپولیس ۵ دقیقهای به گل رسید!
پرسپولیس نیمه دوم را طوفانی آغاز کرد؛ محبی در دقیقه ۵۰ دروازه استقلال را باز کرد و سرخها پیش افتادند!۸ MB
@Mohamad_noori1 روز پیششادی زایدالوصف ذوبآهنیها بعد از پیروزی
دیدار تیمهای فوتبال ذوبآهن و پیکان در چارچوب هفته پنجم لیگ برتر با حواشی همراه بود.۷ MB
@Alef_kaf1 روز پیشنویدکیا: برای برد مقابل صنعت نفت به آبادان آمدهایم
مربی تیم فوتبال سپاهان با اشاره به اهمیت دیدار مقابل صنعت نفت آبادان گفت: برای کسب سه امتیاز کامل به آبادان آمدهایم و امیدواریم بازی تماشاگرپسندی برگزار شود.۸ MB
@SaharSeydibani1 روز پیشدربی گلادیاتورها در فضای مجازی
استقلال و پرسپولیس دربی ۱۰۷ را در فضای مجازی هیجانانگیز شروع کردهاند و باید دید این هیجان به زمین هم منتقل میشود یا نه.۳ MB
@Mohamad_noori1 روز پیشاسکوربورد ورزشگاه فولادشهر خراب شد
دیدار تیمهای فوتبال ذوبآهن و پیکان در چارچوب هفته پنجم لیگ برتر با حواشی همراه بود.۵ MB