تصویر نمایه‌ی ‌فرهاد فرهادپور‌
@farhadfarhadpour9 ساعت پیش

هادی ساعی: در هر شرایطی تراکتوری هستم

هادی ساعی، رئیس فدراسیون تکواندو ایران در گفت‌وگویی عنوان کرد: طرفدار تیم فوتبال تراکتور است و در هر شرایطی از این تیم حمایت می‌کند.
۹۵۵ KB

تصویر نمایه‌ی ‌علیرضا پرنیان‌
@alirezaparnian9 ساعت پیش

خطیبی: به کسی باج نمی‌دهم

سرمربی فجر شهید سپاسی شیراز گفت: هواداران به هوش باشند که برخی در تلاش هستند تا تیم را به حاشبه ببرند و فراموش نکنیم که به هیچ فردی باج نمیدهم.
۱۵۶ MB

@alirezaparnian10 ساعت پیش

شهبا: روند مس شهر بابک صعودی است

سرمربی مس شهر بابک گفت: روند تیم فوتبال مس شهر بابک روند صعودی است و این تیم به زودی نتایج درخشانی خواهد گرفت.
۵۵ MB

@alirezaparnian11 ساعت پیش

گل به خودی فجری‌ها در دیدار با مس

شاهین توکلی مدافع فجر شهید سپاسی شیراز در دقیقه 60 اولین گل مس شهر بابک را به اشتباه وارد دروازه فجر کرد.
۴ MB

@alirezaparnian12 ساعت پیش

سعید مهری اولین گل فجر را وارد دروازه مس کرد

سعید مهری بازیکن فجر شهید سپاسی شیراز در دقیقه 17 وارد دروازه مس شهر بابک کرد.
۳ MB

تصویر نمایه‌ی ‌امیرارسلان بامعیشت‌
@amirarsalan61 روز پیش

مهدی تارتار:در خانه بازی نمی‌کنیم در حق‌مان اجحاف می‌شود.

مهدی تارتار:6 تا 7 بازیکن من تجربه بازی در دربی را نداشتند، خودم انتظار نداشتم اینقدر خوب بازی کنند. ما روی عقب‌نشینی گل نخوردیم و همه تعویض‌هایمان هجومی بود. اینکه در خانه بازی نمی‌کنیم در حق‌مان اجحاف می‌شود. آماده نشدن آزادی؟ از مدیرها بپرسید!
۸ MB

@amirarsalan61 روز پیش

محمد خدابنده‌لو:بازی بیرون خانه برای ما حساب شد.

محمد خدابنده‌لو:بازی بیرون خانه برای ما حساب شد. امیدوارم ورزشگاه آزادی زودتر درست شود. در مورد خودم نمی‌توانم اظهار نظر کنم. الان فضا بازتر است و امیدوارم ادامه‌دار باشد. دو تیم موقعیت‌های خوبی داشتند و آمده بودیم برای بردن اما حیف شد. شرایط تیم خوب است و همه متحد هستیم. هواداران صبورتر باشند ما …نمایش بیشتر
۱۴ MB

@amirarsalan61 روز پیش

مهدی تارتار:امروز هم پرسپولیس خوب بازی کرد و هم استقلال.

مهدی تارتار:گروه داوری امروز خیلی خوب عمل کرد، خسته نباشید به آنها می‌گویم. امروز هم پرسپولیس خوب بازی کرد و هم استقلال. به خاطر گل مساوی که خوردیم واقعا حسرت خوردیم. هم ما می‌توانستیم برنده بازی باشیم هم استقلال اما در مجموع ما یک مقدار از استقلال بهتر بودیم.
۱۰ MB

تصویر نمایه‌ی ‌شایان حقجو‌
@ShayanHaghjo1 روز پیش

لحظات حساس دربی امشب

۸ MB

@amirarsalan61 روز پیش

اگر مربیان شجاع باشند بازیکنان هم از آنها یاد می‌گیرند.

مهدی تارتار:‌اگر مربیان شجاع باشند بازیکنان هم از آنها یاد می‌گیرند. هدفمان فقط برد بود و الان افسوس می‌خوریم. امسال تیم‌مان فوق‌العاده است و برای قهرمانی می‌جنگیم.
۵ MB

تصویر نمایه‌ی ‌علی دایلی‌
@Ali_dayeli1 روز پیش

نویدکیا: تساوی برای من لذت‌بخش نبود

سرمربی سپاهان پس از تساوی بدون گل مقابل صنعت‌نفت آبادان گفت: از عملکرد تیمم انتظار بیشتری داشتم و این تساوی برای من لذت‌بخش نبود.
۲۲ MB

تصویر نمایه‌ی ‌حجت رضادوست‌
@HojjatRezadoust1 روز پیش

مازیار زارع: یا شرایط را درست میکنم یا می‌روم

سرمربی تیم فوتبال ملوان بندرانزلی ضمن عذرخواهی از مروم این شهر گفت اگر نتوانم می‌روم.#ملوان #انزلی #فوتبال
۲۹ MB

تصویر نمایه‌ی ‌محمد نوری‌
@Mohamad_noori1 روز پیش

صحبت‌های بازیکنان ذوب‌آهن بعد از برد مقابل پیکان

بازیکنان تیم فوتبال ذوب‌آهن در مورد کسب پیروزی در هفته پنجم لیگ برتر مقابل پیکان صحبت کردند. صحبت‌های جلال علی‌محمدی را ببینید.
۸۳ MB

تصویر نمایه‌ی ‌نگار میرزاحسینی‌
@Negarmirzahoseini1 روز پیش

گل استقلال با امضای آسانی!

استقلال به بازی برگشت؛ آسانی در دقیقه ۶۰ دروازه پرسپولیس را باز کرد تا دربی دوباره به تساوی کشیده شود!
۱۰ MB

تصویر نمایه‌ی ‌حجت رضادوست‌
@HojjatRezadoust1 روز پیش

مجتبی حسینی: جو ورزشگاه سنگین بود

سرمربی نساجی مازندران در نشست خبری بعد از بازی گفت بازی حساسی را بردیم.
۲۷ MB

تصویر نمایه‌ی ‌نگار میرزاحسینی‌
@Negarmirzahoseini1 روز پیش

پرسپولیس ۵ دقیقه‌ای به گل رسید!

پرسپولیس نیمه دوم را طوفانی آغاز کرد؛ محبی در دقیقه ۵۰ دروازه استقلال را باز کرد و سرخ‌ها پیش افتادند!
۸ MB

@Mohamad_noori1 روز پیش

شادی زایدالوصف ذوب‌آهنی‌ها بعد از پیروزی

دیدار تیم‌های فوتبال ذوب‌آهن و پیکان در چارچوب هفته پنجم لیگ برتر با حواشی همراه بود.
۷ MB

تصویر نمایه‌ی ‌امین کاشانی بیرگانی‌
@Alef_kaf1 روز پیش

نویدکیا: برای برد مقابل صنعت نفت به آبادان آمده‌ایم

مربی تیم فوتبال سپاهان با اشاره به اهمیت دیدار مقابل صنعت نفت آبادان گفت: برای کسب سه امتیاز کامل به آبادان آمده‌ایم و امیدواریم بازی تماشاگرپسندی برگزار شود.
۸ MB

تصویر نمایه‌ی ‌سحر صیدی‌بانی‌
@SaharSeydibani1 روز پیش

دربی گلادیاتورها در فضای مجازی

استقلال و پرسپولیس دربی ۱۰۷ را در فضای مجازی هیجان‌انگیز شروع کرده‌اند و باید دید این هیجان به زمین هم منتقل می‌شود یا نه.
۳ MB

@Mohamad_noori1 روز پیش

اسکوربورد ورزشگاه فولادشهر خراب شد

دیدار تیم‌های فوتبال ذوب‌آهن و پیکان در چارچوب هفته پنجم لیگ برتر با حواشی همراه بود.
۵ MB